Servicii Juridice Avocat Bucuresti

Avocat Litigii in procese civile

Servicii Juridice

Echipa noastra de avocati ofera o gama completa de servicii juridice complete, astfel incat dosarul tau sa nu se plimbe de la o firma de avocatura la alta. Stilul individual si relatia speciala dintre noi si clienti ne-au adus mult mai mult decat o reputatie impecabila.

Dorinta noastra este ca serviciile juridice prestate de catre avocatii nostri sa fie avocatura la preturi corecte dar totodata servicii juridice impecabile, prestate de oameni corecti. Fie  ca este vorba despre o speta civila, penala, de dreptul familiei sau dreptul muncii, acoperim o arie vasta de domenii de expertiza si putem rezolva de la cea mai usoara speta la cazurile complexe.

Desi locatia noastra este in Bucuresti, am asistat si reprezentat cu succes clienti  la instantele de judecata in din orase mari din tara precum: Cluj, Constanta, Iasi, Galati, Braila, Sibiu, Ploiesti, Timisoara, Ilfov, Brasov etc..

Firma avocatura Bucuresti

Acoperim o arie vasta de domenii de expertiza

Servicii juridice specializate in

Avocat Contencios Administrativ si Fiscal

Ne ocupam de intreaga procedura de contestatare a actelor administrative, incepand cu etapa de plangere prealabila si terminand cu judecata in fata instantelor de contencios administrativ si fiscal (Legea 554/2004, Codul Administrativ, Legea functionarilor publici, litigii de drept fiscal, contestatii acte emise de ANAF, asistenta juridica in cadrul inspectiei fiscale).

Avocat Litigii, Arbitraje si Achizitii Publice

Avem o vasta experienta in instantele de drept comun (judecatorii/tribunale/curti de apel/ICCJ), dar si in fata instantele arbitrale organizate de CCIR si ICC Paris. Aria de practica cuprinde litigii de drept civil, penal, contencios administrativ si fiscal, comercial, dreptul familiei, muncii, achizitii publice, drept contraventional, achizitii publice,etc.

Avocat Drept Civil si Executari Silite

Intre aspectele de interes reglementate de dreptul civil sunt contractele, executarile silite, recuperarile de creante, mostenirile, revendicarile imobiliare, nulitatile, despagubirile, viciile, dreptul de proprietate si dezmembramintele sale etc.

Avocat Drept Comercial si ONRC

Dreptul comercial vizeaza activitatea societatilor comerciale, protectia drepturilor consumatorului, infiintarea societatilor comerciale, operatiunile la ONRC, contractele intre firme.

Avocat Drept Penal Bucuresti

In materia dreptului penal Legalhour presteaza asistenta juridica si reprezentare in toate etapele procesului penal in fata organelor de cercetare si urmarire penala precum si in fata instantelor judecatoresti (camera preliminara/fond/apel/recurs)

Avocat Dreptul Muncii Bucuresti

Dreptul muncii ocroteste toate relatiile de munca si conflictele de orice tip ce pot interveni in cadrul acestora (desfacere contract de munca, desfiintare post, concediere, raspundere patrimoniala si disciplinara, negocierea & incheierea contractelor de munca etc.)

Avocat Dreptul Familiei/Divort

Dreptul familiei ocroteste toate relatiile de filiatie precum si toate situatiile juridice care pot interveni in timp in aceste relatii (divort, partaj, exercitarea autoritatii parintesti fata de copii, pensie de intretinere etc.)

Avocat Drept Imobiliar Bucuresti

Dreptul imobiliar vizeaza toate aspectele ce tin de domeniul imobilelor de la achizitia terenurilor, constructia propriu-zisa, incluzand si partea de contracte de achizitie si litigii de orice tip privind imobilele atat pentru clienti persoane fizice cat si pentru dezvoltatori.

Avocat Consultanta Juridica Online

Partea de consultanta juridica presupune furnizarea de sfaturi juridice punctuale, asistenta juridica pe email, online, intalniri de consultanta sau in mod complex, prin formularea de opinii legale, rapoarte juridice, DD-uri, privind o gama diversa de domenii juridice.

Legalhour - Experienta in solutionarea litigiilor de orice natura​

Cum va putem ajuta?

Casa noastra de avocatura,, are o experienta formata in multi ani de munca si va poate ajuta in solutionarea diverselor litigii:

Legalhour este o casa de avocatura tip boutique

Avem ca prim scop calitatea serviciilor oferite catre clienti si ne propunem sa oferim onorarii cat mai rezonabile pentru fiecare buzunar. De multe ori o firma mare de avocatura din capitala cu onorarii poate si de zeci de ori mai mari nu garanteaza calitatea sau reusita in dosarul tau. Din experienta dobandita la firme mari din Bucuresti putem spune cu tarie ca daca numele tau nu este unul foarte cunoscut, de multe ori dosarul este distribuite catre avocati mai putin pregatiti, chiar de multe ori stagiari. Legalhour si-a propus sa respecte fiecare client si sa il trateze cu maxim de respect si sa castige dosarul

Consulta un avocat cu experienta

Va regasiti intr-o situatie de natura legala?

Consulta un avocat online completand campurile de mai jos:

Formular Contact Avocat Bucuresti

    Solicita o programare pentru consultanta online cu un avocat