Despre noi

Viziunea noastra

Legalhour este un cabinet de avocatura tip boutique​

Avem ca prim scop calitatea serviciilor oferite si ne propunem sa practicam onorarii avantajoase, orientate catre client.
Fiecare speta este unica si din acest motiv ne documentam in mod temeinic, analizand atat practica instantelor cat si literatura de specialitate, ambele in continua schimbare. Credinta noastra este ca in spatele oricarui succes sta o relatie de incredere client-avocat.
Acoperim o arie vasta de domenii de expertiza si putem rezolva de la cea mai usoara speta, la cazuri extrem de dificile.

Birou Avocatura Bucuresti

Specializarile avocatilor nostri

Cabinet Avocat Bucuresti

Sufletul Legalhour

Raluca Ciupitu este membra a Baroului Bucuresti din anul 2011 si are o experienta vasta, de peste 13 ani, dobandita atat in practica dar si ca urmare a absolvirii Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din București si a studiilor postuniversitare de masterat urmate in domeniul Dreptului Afacerilor (Universitatea Nicolae Titulescu) si Achizitii Publice, Parteneriat Public si Privat (Universitatea din Bucuresti). Profesionalismul si atentia la detalii au fost dobandite ca avocat senior coordonator al departamentului de litigii la Societatea de avocati Ratiu & Ratiu, avocat la Societatea de avocati Gherbovan-Silinescu.

Legalhour este o casa de avocatura tip boutique

Avem ca prim scop calitatea serviciilor oferite catre clienti si ne propunem sa oferim onorarii cat mai rezonabile pentru fiecare buzunar. De multe ori o firma mare de avocatura din capitala cu onorarii poate si de zeci de ori mai mari nu garanteaza calitatea sau reusita in dosarul tau. Din experienta dobandita la firme mari din Bucuresti putem spune cu tarie ca daca numele tau nu este unul foarte cunoscut, de multe ori dosarul este distribuite catre avocati mai putin pregatiti, chiar de multe ori stagiari. Legalhour si-a propus sa respecte fiecare client si sa il trateze cu maxim de respect si sa castige dosarul

Echipa LegalHour este formata din 6 avocati cu experienta vasta si o arie de practica extinsa, dobandite la societati de renume de avocati din Bucuresti

Partenerii nostri

De-a lungul timpului, avocatii nostri au colaborat cu companii mari din toata tara

Intreaba un avocat cu experienta

Te confrunti cu o problema de natura juridica?

Consulta un avocat online completand campurile de mai jos:

Formular Contact Avocat Bucuresti