Preturi / Onorarii Avocat

Onorarii avocat accesibile

Clienti nostrii, este important sa stie, inca de la inceput, cat costa un avocat. Suntem transparenti si am redactat o lista de tarife avocat orientative

Onorarii avocat orientative - Persoane Fizice

Datorita diversitatii si complexitatii spetelor, putem spune ca nu exista doua onorarii avocat identice, dar putem mentiona limita de jos de la care pleaca un onorariu avocat bun


*Onorariul de consultanta initial, aferent unui potential litigiu, se deduce din onorariu dosar instanta.

**In onorariile prezentate nu este inclus transportul, pentru cazul in care dosarul tau necesita deplasarea unui avocat, se va comunica onorariul pentru deplasare.

Pret abonament lunar

Legalhour ofera persoanelor juridice si posibilitatea de achizitionare a unor abonamente pe perioade determinate si onorarii stabilite prin negociere.


Legalhour.ro urmareste sa stabileasca o relatie de durata intre avocat-client prin oferirea unui pret avocat echitabil, care sa multumeasca ambele parti.
*Cheltuielile suplimentare aferente activitatii prestate de catre avocat (taxe avocat de orice fel, onorariu expert/executor/notar/traducator, cheltuieli de transport, cazare), reprezinta cheltuieli avocat suplimentare si vor fi suportate de catre client, separat de plata onorariului avocatial stabilit prin contract scris.

Cum decurge o colaborare obisnuita client-avocat?

In primul rand, vom evalua gratuit cerintele particulare ale fiecarei spete, urmand sa vi se comunice un pret avocat, ce va contine toate explicatiile si operatiunile incluse ( onorariu redactare actiune, onorariu raspuns la intampinare, onorariu intampinare, onorariu cerere reconventionala, onorariu note scrise, onorariu note probatorii, onorariu concluzii scrise, onorariu somatie de plata, onorariu cerere valoare redusa, onorariu ordonanta de plata, onorariu asistenta juridica si onorariu reprezentare termene, onorariu opinie juridica, onorariu revizuire contract, onorariu redactare raport de due-diligence, onorariu analiza dosar si stabilire strategie juridica, onorariu studiu dosar, onorariu opinie legala dosar instanta, opinie legala hotarare judecatoreasca etc.)

Fairness

Suntem corecti fata de clientii nostri

De cele mai multe ori un litigiu/proces este unul lung si destul de costisitor iar clientii trebuie indrumati catre cea mai oportuna cale. Cu toate ca poate ne punem multi colegi in cap pentru ca "dam din casa", de cele mai multe ori avocatii nu trateaza situatia corect si ii indeamna pe clienti catre cai legale mai scumpe ce se reflecta intr-un onorariu avocat mare. Ce vrem sa spunem este ca, un caz care se poate solutiona in cateva ore, printr-o simpla notificare, In cazul in care avocatul nu este de buna credinta, il poate indemna pe client sa recurga la instanta, pentru ca un avocat are intotdeauna de castigat mult mai multi bani in instantele judecatoresti.
Intodeauna suntem corecti cu clientii nostri si ii indemnam catre solutiile cele mai favorabile, chiar daca de multe ori nu avantajeaza financiar avocatul.

Intreaba un avocat

De cele mai multe ori ca sa putem intelege speta in cauza va trebui sa stabilim o ora de consultanta online unde ne vei rezuma toate detaliile cazului. In cazul unor notificari, procedura este destul de simpla si nu necesita consultanta juridica in prealabil.​ Pret notificare avocat – de la 450 lei.

Ne putem intalni face-to-face in biroul nostru sau pentru o atmosfera mai prietenoasa putem merge la o cafenea. Dar de cele mai multe ori, mai practic este sa stabilim o intalnire online pe whatsapp/zoom/skype etc.​

Cu toate ca ne-ar placea sa oferim consultanta juridica gratuita, timpul nu ne permite, pentru ca de multe ori o intrebare „simpla”, in drept poate fi mai complicata decat te-ai fi asteptat. In cazul in care doresti o indrumare sau nu stii de unde sa incepi, atunci ne poti contacta.​

Depinde foarte mult ce intelegem prin „Avocat pret bun”. De multe ori un avocat cu pret bun se traduce prin avocat ieftin sau avocat la preturi derizorii. Ei bine, de cele mai multe ori calitatea costa. Daca doresti un lucru bine facut sau daca doresti sa castigi un proces important atunci recomandam sa nu te bazezi pe un avocat cu preturi foarte mici. Este imposibil sa mentii calitatea muncii la un pret infim. 

Fie ca vorbim de pret avocat fiscal, pret avocat divort Bucuresti, pret avocat contencios administrativ, pret avocat penal, pret avocat succesiune, pret avocat pensie alimentara, pret avocat custodie copil minor am incercat sa fim cat mai transparenti afisand preturile pe site. 

Onorariu avocat divort Bucuresti – de la 1950 lei
Cost avocat divort Ilfov – de la 2100 lei

Care este tariful unui avocat pentru apel? Onorariul avocatului pentru apel este identic cu cel din prima etapa de judecata. Daca ati avut un alt avocat in prima instanta ne puteti contacta pentru a va oferi un cuantum al onorariului pentru etapa de apel.

Diferitele nuante de drept penal implica onorarii avocat diverse. Contacteaza-ne folosind formularul de ma jos, sau unul din numerele de telefon de pe site pentru a ne explica speta ta, iar noi promitem sa revenim cu un onorariu avocat penal.

De cele mai multe ori, din experienta pe care am avut-o cu clientii putem spune ca acestia prefera avocatii care le spun tot ce isi doresc sa auda. Daca un avocat iti da dreptate 100% sau iti promite ca va castiga un caz, ar trebui sa ti se aprinda un semnal de alarma, pentru ca in drept niciun caz nu e 100% sigur de reusita, cum de altfel nu putem fi siguri de un esec atunci cand avem un caz slabut.
Avem o experienta de peste 10 ani in avocatura si ne mandrim cu rezultate foarte bune in decursul acestor ani. Cel mai bun predictor al succesului viitor este chiar succesul din trecut!

Esti interesat de alte servicii si nu ai gasit cat costa un avocat?

Intampini o problema de natura juridica?

Intreaba un avocat cu experienta, din Bucuresti, completand campurile de mai jos:

Formular Contact Avocat Legalhour

    Preturi si onorarii avocat Bucuresti

    Intreaba un avocat online

    Discuta despre speta ta, online, cu un avocat. Introdu in formularul alaturat numele si telefonul tau, apoi descrie problema juridica pe care o intampini, incearcand sa fii cat mai explicit. In caz ca ai documente de transmis foloseste email-ul nostru sau ne poti scrie pe whatsapp ori facebook messenger.